Pazartesi - Cumartesi : 09:00 - 18:00

Hakkımızda

MG LOJİSTİK

Müşteri memnuniyetini esas alarak ve müşteri taleplerine odaklanarak, sektörde optimum hizmeti sunmayı prensip edinmiş bir firma olmanın gururunu taşıyoruz.

Avrupa genelinde güçlü bir varlık oluşturarak, Avusturya, Almanya, Belçika, Fransa, İspanya, Portekiz, Hollanda, Danimarka, İsveç, Norveç ve Finlandiya gibi stratejik lojistik destinasyonlarında da başarılı bir şekilde faaliyet gösteriyoruz. Geniş hizmet yelpazemizde küçük paketlerden komple araç yüklemelerine kadar çeşitli taşıma seçenekleri bulunmaktadır. Şirketimiz, olası hasar durumlarında müşterilerimizi sahipsiz bırakmamak ve zararı en aza indirmek adına kararlılıkla çalışmayı taahhüt eder. Profesyonel ekibimiz ve sektöre olan derin bilgimizle, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak lojistik çözümler sunmaya devam ediyoruz. Avrupa'daki geniş coğrafyamızda, müşterilerimize güvenilir ve kaliteli hizmet sunarak sektörde öncü bir konumda bulunmayı hedefliyoruz.
0
TAŞINAN TON
0
ŞİRKET ÇALIŞANLARI
0
DÜNYADAKİ OFİSLER
0
MEMNUN MÜŞTERİLER
MÜŞTERİLERİMİZ SÖYLÜYOR

GÖRÜŞLER

Bu şirketin hizmetinden çok memnunum. Müşterilerinin ihtiyaçları, hedefleri ve tercihleriyle gerçekten ilgilenen bir danışmanla çalışmak harika.

Tolga Talay

Tolga Talay

Müşteri

Geçtiğimiz yıllarda ailem için yaptığınız çalışmalardan dolayı ne kadar minnettar olduğumu ifade etmek istiyorum. Firmanızın hizmetlerinden kesinlikle memnunum.

Sara	Yılmaz

Sara Yılmaz

Müşteri

Bu şirkette yalnızca kaliteli ve zamanında hizmet sunma sözünün arkasında duran sertifikalı ve deneyimli çalışanları bir araya getirdiler.

Mehmet Çınar

Mehmet Çınar

Müşteri